Ezt a hirdetést eltávolították.

Új Xbox One (500GB) konzol - eredeti bontatlan - 2 év garancia


Hasonló hirdetések
Képek / Videók
Megosztás
Leírás
  • Hirdető típusa: Magánszemély

Eladó egy használatba nem vett, teljesen új, eredeti Xbox One 500GB-os konzol.

 

Amit a csomag tartalmaz:

Konzol 500GB kapacitással (Nem refurbished)

Vezeték nélküli kontroller 3,5mm-es jack dugóval,

High Speed HDMI kábel,

Wifi-re csatlakozás

AC adapter

 

14 napos Live Gold előfizetés

 

A készülékben beépített Blu-ray lejátszó van, amivel filmeket is lehet nézni akár 3D-ben, 7.1-es hangzással, házimozirendszerre csatlakoztatható - és hamarosan támogatni fogja a Dolby Atmos-t*.

 

2 éves, 2018 decemberéig tartó garanciával

 

Megtekinthető, átvehető személyesen vagy postázom (+3000 Ft).

Fizetés: utánvéttel a csomag átvételekor

 

Bármilyen kérdése van, kérem hívjon!

06203452296

 

A konzolt megbízható webáruházban vásároltam, rendelkezik számlával és garancialevéllel. Egyes webáruházak hasonló ajánlatainak nem szabad hinni, mert átverés. Ebben a cikkben olvashat róla: http://24.hu/fn/gazdasag/2016/12/18/a-karacsony-hienai-csak-ovatosan-ezekkel-a-webaruhazakkal/

 

*A Microsoft bejelentette, hogy valamikor 2017 első felében a Windows 10 és az Xbox One is támogatni fogja a Dolby Atmos hangtechnológiát, és ezzel az Xbox lesz az első konzol, ami ki tudja használni az új szabványt.

 

A legjobb eredményt nyilván úgy tudjuk majd elérni, ha ehhez Dolby Atmos-támogatott hangrendszert vagy soundbart használunk, de a Microsoft szerint gyakorlatilag mindenféle fejhallgatóval is érezhető lesz a hatás.

 

A dolog előnyeit egyelőre szóban prezentálták nekünk az Xbox Wire blogon, mégpedig az Overwatch példáján. Ezzel kapcsolatban Spencer Hooks, a Dolby Laboratories játékokért felelős vezetője azt írja, hogy Pharah ultimate képessége (amikor a levegőbe emelkedve rakétákkal szórja meg a népet) azért is nagyon erős, mert nem feltétlenül tudjuk elsőre, hogy merről jön. Azonban megvan ellene a titkos fegyver a Dolby Atmos képében, ami annyira pontosan adja vissza a hangok forrását, hogy ez többé nem lehet probléma.

 

Ezen kívül az Xbox One hamarosan egy másik frissítést is kap, amivel támogatni fogja a konzol a Blu-ray Bitstream pass-through-t. Ennek lényege, hogy a konzol így érintetlenül tudja átadni a Blu-ray lemezen tárolt audiót a hangrendszernek, így jobbá válhat a hangminőség.

 

Forrás: ipon

Elhelyezkedés
Fonyód

Balatonboglár

 
Elhelyezkedés
Fonyód

Balatonboglár