Ezt a hirdetést archiválták.

Új Xbox One (500GB) konzol - eredeti bontatlan - 2 év garancia

Fonyód Balatonboglár
7 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3484856
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó egy használatba nem vett, teljesen új, eredeti Xbox One 500GB-os konzol.
 
Amit a csomag tartalmaz:
Konzol 500GB kapacitással (Nem refurbished)
Vezeték nélküli kontroller 3,5mm-es jack dugóval,
High Speed HDMI kábel,
Wifi-re csatlakozás
AC adapter
 
14 napos Live Gold előfizetés
 
A készülékben beépített Blu-ray lejátszó van, amivel filmeket is lehet nézni akár 3D-ben, 7.1-es hangzással, házimozirendszerre csatlakoztatható - és hamarosan támogatni fogja a Dolby Atmos-t*.
 
2 éves, 2018 decemberéig tartó garanciával
 
Megtekinthető, átvehető személyesen vagy postázom (+3000 Ft).
Fizetés: utánvéttel a csomag átvételekor
 
Bármilyen kérdése van, kérem hívjon!
[------]
 
A konzolt megbízható webáruházban vásároltam, rendelkezik számlával és garancialevéllel. Egyes webáruházak hasonló ajánlatainak nem szabad hinni, mert átverés. Ebben a cikkben olvashat róla: [------][------]/a-karacsony-hienai-csak-ovatosan-ezekkel-a-webaruhazakkal/
 
*A Microsoft bejelentette, hogy valamikor 2017 első felében a Windows 10 és az Xbox One is támogatni fogja a Dolby Atmos hangtechnológiát, és ezzel az Xbox lesz az első konzol, ami ki tudja használni az új szabványt.
 
A legjobb eredményt nyilván úgy tudjuk majd elérni, ha ehhez Dolby Atmos-támogatott hangrendszert vagy soundbart használunk, de a Microsoft szerint gyakorlatilag mindenféle fejhallgatóval is érezhető lesz a hatás.
 
A dolog előnyeit egyelőre szóban prezentálták nekünk az Xbox Wire blogon, mégpedig az Overwatch példáján. Ezzel kapcsolatban Spencer Hooks, a Dolby Laboratories játékokért felelős vezetője azt írja, hogy Pharah ultimate képessége (amikor a levegőbe emelkedve rakétákkal szórja meg a népet) azért is nagyon erős, mert nem feltétlenül tudjuk elsőre, hogy merről jön. Azonban megvan ellene a titkos fegyver a Dolby Atmos képében, ami annyira pontosan adja vissza a hangok forrását, hogy ez többé nem lehet probléma.
 
Ezen kívül az Xbox One hamarosan egy másik frissítést is kap, amivel támogatni fogja a konzol a Blu-ray Bitstream pass-through-t. Ennek lényege, hogy a konzol így érintetlenül tudja átadni a Blu-ray lemezen tárolt audiót a hangrendszernek, így jobbá válhat a hangminőség.
 
Forrás: ipon

Elhelyezkedés
Fonyód

Balatonboglár

 
Elhelyezkedés
Fonyód

Balatonboglár